De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Mogelijke schoolreisjes

Op zoek naar een leuke, niet vaak voorkomende schoolreis? Dat kan op de kinderboerderij!
Wij bieden een aantal schoolreizen aan op onze boerderij. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het beheer, wij beantwoorden uw vragen graag.

Entree € 1,50 p/k
Rondleiding (met knuffelen) € 1,50 p/k (excl. entree)
Paardrijden (maximaal 25 kinderen) € 1,00 p/k (excl. entree)
Klompenpad € 1,50 p/k (excl. entree)
Kabouterpad € 1,50 p/k (excl. entree)
Dieren verzorgen (alleen mogelijk bij voldoende personeel) € 2,50 p/k (excl. entree)


Extra
Indien gewenst kan er voor koffie en thee gezorgd worden voor de begeleiding en o.a. voor ijs of ranja voor de kinderen.                                                                   

Koffie/thee per kopje € 1,80
Koffie kan /thee kan (10 kopjes) € 10,-
Ranja € 0,50
Ranja kan (10 glazen) € 3,50
IJs vanaf € 1,00
Chips zakje (naturel of paprika) € 1,00
Cake (p/s) € 5,00

Toelichting schoolreisjes
Alle schoolreisjes zijn voor zowel de onderbouw, middenbouw en bovenbouw geschikt. De duur per schoolreis is rond 1 – 1,5 uur per groep, uiteraard met het spelen op het erf en het kijken bij alle dieren kan de schoolreis zo lang duren als de school wilt. In de maanden april t/m juni is het erg druk, dus reserveer op tijd. Verder is het leuk om te weten dat er naast de kinderboerderij een speeltuin zit, dit is een leuke schoolreis om te combineren en kunnen wij in overleg de lunch verzorgen.

Rondleiding
In groepen wordt er een rondleiding over de boerderij gegeven door boerderijmedewerkers. Hierbij krijgen de kinderen informatie over de boerderij zelf en komen de kinderen leuke feiten te weten over de dieren. Uiteraard gaan we ook bij de dieren in het verblijf om ze te knuffelen.
Paardrijden

Per groep van maximaal 25 kinderen bieden wij een rondje paardrijden aan. Hierbij mag elke leerling een rondje door de paddock op de pony (ruiter max. 45 kg LG). Dit onder begeleiding van één van de medewerkers.

Klompenpad
De kinderen zoeken de klompen op die over de boerderij verspreidt staan. In de klompen vinden zij opdrachten en vragen. Het is een doe-activiteit waarbij er op een speelse wijze informatie wordt verkregen.

Kabouterpad
De kinderen zoeken de kabouters op die over de boerderij verspreidt staan. Aan de kabouters vinden zij opdrachten en vragen. Het is een doe-activiteit waarbij er op een speelse wijze informatie wordt verkregen.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,50)


Boerderijzolder

Vier je verjaardagfeestje op de kinderboerderij of doe mee aan een leuke activiteit op de boerderijzolder.

Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes of onze activiteiten.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt? Klik hier voor meer informatie

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.