Activiteiten

Ontdek de diverse activiteiten bij Kinderboerderij De Klepperhoeve Middelburg.

Kinderfeestjes

Wat is er nou leuker dan je verjaardag te vieren op een echte boerderij? Dat kan bij ons, sterker nog; je hebt de keuze uit verschillende soorten feestjes!

Paardenfeestje

Waarbij je paarden of ezels gaat borstelen, zelfs op een paard gaat rijden (alleen bij goed weer!).

Knuffelfeestje

Waarbij je met verschillende dieren gaan knuffelen.

Boeren/Boerinnenfeestje

Waarbij je een stal gaat uitmesten en dieren voeren.

 

Bij alle bovenstaande feestjes heet de boer of boerin je welkom, gaan we knutselen, en hebben we een pauze met ranja en cake, die je zelf mag versieren.

De kosten voor een feestje (duur: ongeveer 2 uur) hebben een starttarief van € 65,- (5 kinderen), plus € 12,50 voor ieder kind daarbij.

Reserveren? Ga naar ons contactformulier!

 

Schoolreisjes

Op zoek naar een leuke, niet vaak voorkomende schoolreis? Dat kan op de kinderboerderij! Jullie worden dan welkom geheten door de boer of boerin. Daarna kunnen jullie voor één of meer van de volgende activiteiten kiezen:

Zoekspeurtocht

In kleine groepjes wordt er gezocht naar dieren of plaatsen op de kinderboerderij, waarmee jullie dan kennis maken met onze boerderij en de dieren.

Poepie-Leuke-Speurtocht

Als er iets is dat waar we veel van hebben op de boerderij, dan is dat poep. In kleine groepjes gaan de leerlingen op zoek naar verschillende (nep!)drollen. Bij elke drol is er een opdracht waarbij je je stinkende best moet doen.

Speurtocht "Het Klompenpad"

Onze boeren en boerinnen zijn hun klompen verloren op de kinderboerderij, helpen jullie mee om alle klompen weer terug te vinden? In elke klomp zit een leuke vraag of opdracht. 

Ponyritjes

Wil jij een keer een ritje op een pony maken? Dat kan op De Klepperhoeve! Onze brave IJslander Vindur staat elke woensdag, zaterdag en zondag voor je klaar van 14.30 uur tot 15.15 uur. Een ritje kost € 1,50 en gaat alleen door bij droog weer en voldoende personeel. Tijdens schoolvakanties kun je ook op andere dagen een ritje maken, hou onze social media daar voor in de gaten. 

Let op, een cap dragen is verplicht, deze hebben wij beschikbaar. 

Neem contact op

Wil je meer weten over onze activiteiten of een boeking maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!